Onze Massages

Verklaring van het begrip Massage:
 
 
Massages zijn in Thailand al 2500 jaar een traditioneel gebruik.Van oorsprong Indiaas, is de massage techniek door monniken naar Thailand overgebracht en verder ontwikkeld. Niet alleen het lichaam maar ook de geest voelt zich bevrijd tijdens deze massages. De basis hiervan is de onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest.

 

 

 

 

 

 

Traditionele Thaise Massage:
 
Traditionele Thaise Massage is een Massage techniek, waarbij geen enkel spiertje van het lichaam onaangeraakt blijft. Het voorkomt vaak en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.
 
 
Erotische massage:
 
 
 
Ontspannende en/of erotische Thaise oliemassage zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbeteren de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en verminderd depressieve gevoelens.
 

Elke verschillende vorm van Thaise massage verleent een gevoel van continuiteit aan het het lichaam.

 

Gezondheidsmassage:

 

De wereld wordt steeds kleiner.

Waar je vroeger nog naar Bangkok moest vliegen voor een echte Thaise gezondheidsmassage, kunt u tegenwoordig ook bij ons in Den Haag terecht op het Copernicusplein 16.

Wij vragen u aan het begin van de massage waar uw klacht zit om een beeld te krijgen. Daarbij komen we al snel achter de oorzaak van de klacht en zorgen we ervoor dat deze wordt verholpen of verzacht, met behulp van eeuwenoude Thaise massagemethodes.